Gå direkt till innehåll
Här öppnar Synoptik sin 145:e butik i Haninge på Port 73.
Här öppnar Synoptik sin 145:e butik i Haninge på Port 73.

Pressmeddelande -

Synoptik öppnar ny butik i Haninge på Port 73 ”Närheten till kunden kommer alltid vara viktig för oss”

Idag öppnar Synoptik en ny butik på Port 73 i Haninge. Med den nya butiken, som blir den andra på orten och bolagets 145:e, fortsätter Synoptik att växa.
– Att kunna hjälpa våra kunder öga mot öga är en trygghet som vi vet är viktig därför fortsätter vi att öppna nya butiker där vi ser att behovet av vår närvaro finns, säger Roland Olsson, vd för Synoptik.

Synoptik söker ständigt attraktiva platser att öppna nya butiker. Port 73 i Haninge var en sådan plats och med den har nu Synoptik 145 butiker i Sverige.

– Att öppna nya fysiska butiker 2021 är ett bevis på att vårt erbjudande med kvalitetsoptik till bra priser är fortsatt starkt och att våra kunder vill ha den service vi kan erbjuda i butik. Vi har under ett års tid kämpat som alla andra med Covid-19 och vi känner mer än någonsin att vår fysiska närvaro är avgörande för vår framgångsrika affärsmodell. Detta även om vi i rådande situation måste tänka oss för och vidta extra åtgärder i mötet med våra kunder, säger Roland Olsson.

Synoptik har sedan tidigare en butik i Haninge Centrum men ser fram emot att öka sin närvaro och kunna välkomna Haningeborna även till Port 73.

– Det är med glädje vi idag öppnar vår nya fina Synoptikbutik. Att vi nu även finns på Port 73 gör att vi kan vara ännu närmare våra kunder oavsett var man väljer att göra sina övriga ärenden, säger Amelia Tomt, butikschef i den nya Synoptik-butiken på Port 73 i Haninge.

För mer information:
Lottie Funck Ekelund, marknadsdirektör Synoptik, tfn: +46 (0)73-523 40 22, e-post: lfe@synoptik.se

Bilder för fri publicering kontakta:
Pressansvarig Anders Ekhammar, tfn: +46 (0)70-746 25 79, e-post: anders.ekhammar@perspective.se

Ämnen

Kategorier


Synoptik etablerades i Sverige 1991 och är idag med över 140 butiker och en omsättning över 1.2 miljarder en av landets ledande aktörer inom optik. Genom att erbjuda kvalitetsoptik som alla kan ha råd med ska Synoptik bli Sveriges folkoptiker. Företaget ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks därför en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av GrandVision N.V., en världsledande aktör inom optisk detaljhandel, med över 7.400 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se synoptik.se.

Kontakter

Roland Olsson

Roland Olsson

Presskontakt Verkställande direktör +46 (0)8-626 19 00
Marielle Wernoltz

Marielle Wernoltz

Presskontakt Marketing Manager +46 (0)8-626 19 30