Gå direkt till innehåll
Synoptik presenterar vårens glasögontrender ”Det ska vara färgsprakande, glittrande och glädjefyllt”

Pressmeddelande -

Synoptik presenterar vårens glasögontrender ”Det ska vara färgsprakande, glittrande och glädjefyllt”

Det är onekligen en färgsprakande palett av bågar att se fram emot i vår och sommar. Det personliga uttrycket blir viktigare än någonsin och på ett lekfullt sätt kan man frossa i färger och glitter. Paulina Håkansson, diplomerad glasögonstylist på Synoptik, visar trenderna för vår och sommar.

– Äntligen kan man säga att ALLT är trendmässigt tillåtet. Våren och sommaren 2022 har nästan inga begränsningar. Din personliga stil står i centrum - njut av det du gillar och tänk starka färger och glädje, säger Paulina Håkansson, diplomerad glasögonstylist på Synoptik.

När man pratar färgglatt är det verkligen det i år. Framför allt mycket blått i alla olika nyanser, från ljust himmelsblått till mer mörka toner. Den blå färgen ger en lite mjukare känsla mot ansiktet jämfört med en svart båge.

På catwalken glittrar det som aldrig förr den här våren. I modevärlden ser man festklänningarna som ska ta oss in i det glada 20-talet, så vad passar inte bättre än att även matcha glasögonen med glitter och glam?

Som en motreaktion till den färgstarka och glittriga trenden kommer även tunnare och mer avskalade bågar i linje med den hållbarhetstrend som har kommit för att stanna. Färgskalan på bågarna håller en jordnära och neutral ton och får på så sätt en lång livstid.

Fler härliga tips på nyheter från Synoptik finns att hitta på: www.synoptik.se


För mer information:

Paulina Håkansson, diplomerad glasögonstylist och butikschef, Synoptik, tfn: +46 (0)8-23 23 60
Marielle Wernoltz, Marketing Manager, Synoptik, tfn: +46 (0)70-190 11 18

Bilder för fri publicering kontakta:
Anders Ekhammar, pressansvarig Synoptik, tfn: +46 (0) 707 46 25 79, e-post: anders.ekhammar@perspective.se

Ämnen

Kategorier


Synoptik är experter på optik sedan grundandet 1931 och har idag mer än 140 butiker över hela Sverige. Med en mission om kvalitetsoptik som alla kan ha råd med och en årsomsättning på över 1,2 miljarder är Synoptik hela Sveriges folkoptiker. Företaget ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom ögonhälsa. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till fondens arbete. Synoptik är även en del av EssilorLuxottica, en världsledande aktör inom design, tillverkning och distribution av glasögon och solglasögon med drygt 18 000 butiker över hela världen. För mer information, se www.synoptik.se

Kontakter

Roland Olsson

Roland Olsson

Presskontakt Verkställande direktör +46 (0)8-626 19 00
Marielle Wernoltz

Marielle Wernoltz

Presskontakt Marketing Manager +46 (0)8-626 19 30

Relaterat innehåll